Noticies

Actualitat de l'Escola de Volei

Infantil Femenino "A"

Nova temporada i una nova aventura per les noies de l'infantil del CV Sant Boi

Dissabte 29 de Setembre, a les quatre de la tarda, un grup de 10 noies del CV Sant Boi juguen a Manresa el que, per a la majoria d’elles, és el primer partit de voleibol de la seva vida.

Moltes d’elles porten tan sols un parell de setmanes entrenant, i han tingut temps només d’aprendre molt bàsicament un parell d’elements tècnics i un parell més d’idees del funcionament del joc. La majoria han estat provant fins la setmana passada si el voleibol és realment l’esport que volen fer. De moment sembla que sí ...

Guiades per tres noies que ja jugaven la temporada passada, hem anat treballant dia a dia mirant de donar-los les eines que necessitaran a la pista: concentració, intensitat en el joc, treball en equip, i sobretot que juntes lluitem per aconseguir jugar el millor possible.

Al principi del primer set ens hem distanciat força al marcador i, malgrat que l’equip contrari ha mirat de remuntar, hem mantingut la distància.

El segon set ha estat força semblant. Un inici més igualat potser, però també hem aconseguit mica en mica una diferència de punts que hem pogut mantenir fins al final.

Al tercer set les de Manresa han estat més sòlides, els nostres errors al servei no ens han deixat sumar punts quan calia, i l’hem perdut.

I el quart set ha estat molt lluitat, emocionant i, malgrat la inexperiència d’una bona part del grup, l’hem pogut tirar endavant i emportar-nos el partit a casa amb l’ajuda d’un públic entregadissim.

Enhorabona noies, moltes felicitats a totes! Penseu que això és només el principi: seguirem treballant, encara més i més intensament que fins ara. Volem que l’equip creixi dia a dia, i això només s’aconsegueix amb la feina que feu. Seguim endavant!

 

© 2020 CV Sant Boi. Tots els drets reservats.